Page 4 of 4

Re: Klubb FAQ?

PostPosted: Oct 11th, '13, 21:55
by Ogge
Tur det!

För du kan inte assaulta det du inte ser :lol:

Re: Klubb FAQ?

PostPosted: Oct 11th, '13, 22:54
by Ancalagon
Det är så jävla synd om Wraithguard. De kan varken skjuta med sina bössor, eller charga nånting. De får glatt stå på ett objektiv tills de blir chargade. Då får de iaf slå tillbaka!

Re: Klubb FAQ?

PostPosted: Oct 12th, '13, 07:36
by fredrik
Ancalagon wrote:Det är så jävla synd om Wraithguard. De kan varken skjuta med sina bössor, eller charga nånting. De får glatt stå på ett objektiv tills de blir chargade. Då får de iaf slå tillbaka!

Blir inte all difficult ground dangerous om man inte kan se något? Snubbelrisk liksom...

Re: Klubb FAQ?

PostPosted: Oct 12th, '13, 07:39
by Ogge
Mm och inte kan man måla ögon på dom heller för det är modeling for advantage.

Nä stopp å belägg nu Fredrik! Det låter lite som att du försöker blanda in nått som låter vettigt.

Har du glömt att det är 40k vi pratar om?