Page 1 of 1

1000p Elysian drop troops

PostPosted: Sep 15th, '13, 08:37
by Tomas
Hej alla!

Jag har ju lite smått börjat pyssla med en Elysianarme, och skulle behöva lite hjälp och pussla ihop de första 1000p.
Det jag har svårt med är hur jag ska kitta enheterna, är ju van att spela eldar där alla i samma enhet har samma utrustning..
Följande har jag så det vill jag ha med i listan, en melta Gun squad som jag vill deep strajka in samt 2st valkyrier (dessa kan ju dock byggas som vendettor).
Följande tycker jag låter roligt på papper, drop sentinell squad med multimeltor, det där gunshipet med en kanon som skjuter 20 st5 skott samt en long range scanner som kan fucka upp infiltrate tau (min autocorrect vill gärna skriva Taube ist. För tau..)

Mvh Tomas

Re: 1000p Elysian drop troops

PostPosted: Sep 15th, '13, 08:46
by Ancalagon
Vulture Gunship kan vara den snyggaste flyern FW gjort. DEn funkar kanon med Punisher cannons.

Long range ground scanner är också bra.

Men problemet med Elysian är model count. De är rätt dyra, och måste ha ordentligt med upgrades för att ha en ordentlig chans. En hälsosam blandning av Valkyries och Vendettas är nog bäst, eventuellt med fokus på valkyries. Dels är de inte lite OP, dels behövs anti-infantry från dem, speciellt om du kittar upp med melta/plasma i enheterna. De blir snabbt väldigt dyra dock, speciellt om man köper med flyer till varje enhet. Några som deployar på bordet behövs ju såklart, så kitta dem för det.