Page 1 of 1

Grav weapons

PostPosted: Sep 25th, '13, 20:46
by Ogge
Woundar på armour saves.

Vad händer om enheten har mixad armour?

Re: Grav weapons

PostPosted: Sep 25th, '13, 20:59
by Tilioch
Jag skulle direkt säga att man tar majoritetsrustningen i enheten, så 2st med 3+ och en med 2+ gör att du skadar på 3+

Re: Grav weapons

PostPosted: Sep 25th, '13, 21:01
by Ogge
Tänkte väl det.

Tur att man har drones!

Re: Grav weapons

PostPosted: Sep 25th, '13, 21:26
by fredrik
Tur man inte har armour saves!

Re: Grav weapons

PostPosted: Sep 25th, '13, 22:57
by Ancalagon
Tur man har Imperial Guardsmen och inte bryr sig om vilket! ;)

Vi i SvFaq kommer lägga till det i nästa, precis som uffe skriver blir det en motsvarighet till Majority Toughness regeln.

Det är alltid lika kul och bra när codexförfattare inte vet hur spelets regler fungerar haha.

Re: Grav weapons

PostPosted: Sep 26th, '13, 08:47
by Kreufeldt
Men hur gör ni om det är två 2+ och två 3+? Vad woundar man på då?

Re: Grav weapons

PostPosted: Sep 26th, '13, 09:05
by Tilioch
Då väljer väl den som blir utsatt för effekten vilken som gäller, så det borde bli 3+